Vertskap 2009

150 150 Rune Wallner

Vertskap 2009

Vertskapssesongen omfatter perioden fra mai til september. Det står til disposisjon en vertskapsleilighet med 2 soverom, tekjøkken, bad og ”TV-stue” i klubbhusets 2. etasje. Dette er en fin anledning til å bli bedre kjent med Steilene, klubben og besøkende til Steilene.

Vertskapet består normalt av 2 familier som deler oppgavene, dvs. kioskdrift, renhold og selvsagt flaggheising morgen og kveld. Fergekjøring og havneoppsyn med havneavgift sommeren 2009 ivaretas normalt av havnevakten – men dersom denne ikke har vakt på vertskapet utføre disse oppgaver.

Ordningen er dugnadsbasert.

Medlemmer som har vært vertskap i 2009 får fortrinnsrett til å benytte å klubbhuset til eget arrangement en kveld i perioden 1.10.2009 – 1.5.2010.

Påmelding som vertskap til leder Bjørn Clausen.

Rune Wallner

Alle innlegg av: Rune Wallner