Velkommen til Optimist samling på Steilene 19 til 21 april 2013

Adrian
  • 0

Invitasjon endelig

Nesodden Seilforening ønsker velkommen til Optimist samling på Steilene, 19. – 21. april 2013
Samlingen er for optimist seilere som har tenkt seg å delta i NC klasse B (A i løpet av sesongen) og er en god anledning for å forberede seg på regattasesongen med gode seilervenner.
Formålet er å forberede litt mindre erfarne optimist seilere på å seile regattaer og legge til rette for at optimist seilerne i OAS kretsen blir kjent med hverandre på tvers av foreningene. Treningen vil fokusere på start og taktikk og forberede deltakerne til seilsesongen og NC.
Det vil bli lagt vekt å at seilere fra forskjellige foreninger i OAS kresten blir kjent. Det vil være seilteori/foredrag, film og sosialt samvær om kvelden i klubbhuset på Steilene.
Meget erfarne trenere: Maren Clausen og Magnus Andersen

Deltagerne møtes på Steilene fredag kl. 18.30 og blir boende i seilforeningens klubbhus til søndag med topp fasiliteter og kos! I tillegg til mange timer på vannet blir det litt teori og moro på kveldene.

Avgiften (800.-) dekker overnatting i klubbhuset og inkluderer alle måltider. Husk sovepose, laken og pute. Det er gode madrasser i klubbhuset.

link til påmelding: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=68045

Foreldre som har anledning til å bidra med vakter i sikkerhetsbåt, matservering, klargjøring av klubbhus etter samlingen mv. i løpet av helgen er hjertelig velkommen. Meld gjerne inn på forhånd!

Ved spørsmål, kontakt gjerne Adrian Bates, mobil 93 42 21 41, adrian@isdalen.no
eller Thomas Dam, mobil 48 08 98 00, th-dam@online.no
Tidspunkt: Samlingen starter fredag den. 19. april kl. 18.30 og slutter søndag den 21. april kl. 16.00.

Velkommen til fine og hyggelige treningsdager på Steilene!

FORFATTER

Adrian

Alle innlegg av: Adrian