Velkommen til E-jolle Clinic på Steilene, 14-15. april!

225 300 Marianne
  • 0

Bli med på sesongens store e-jollesamling. Test formen, finslip teknikken og få gode treningsråd. Samlingen er for seilere på alle nivåer, og er en god anledning for alle E-jolleseilere til å finspisse formen frem mot Norgescupen sammen med gode seilervenner.

[wpfilebase tag=file id=624 tpl=thumbnail /]

Invitasjonen kan du lese her.

Cristopher Gundersen og Magnus Andersen vil bidra med at treningssamlingen får et godt innhold. I tillegg kommer North Sails og gir råd i forhold til seiltrim. Samlingen blir gjennomført

Trenerne Magnus Andersen og Cristopher Gundersen møter du på Steilene.

på Steilene og seilere utenbysfra kan bo på klubbhuset. Samlingen starter lørdag, ferdig rigget og seilklare på Steilene kl 1100. Avgiften for deltagelse uten overnatting inkludert lunsj begge dager, er kr 750,-. Avgift for deltagelse med overnatting inkludert lunsj og middag lørdag, og frokost og lunsj søndag, er kr 1 000,-. Husk sovepose,  laken og pute. Det er gode madrasser i klubbhuset.

Påmelding kan gjøres her.
Ta med treningstøy for løping- og styrketrening.

Foreldre som har anledning til å bidra med matservering etc i løpet av helgen, og klargjøring av klubbhus etter samlingen på søndag,  er hjertelig velkomne. Meld gjerne inn på forhånd!

Ved spørsmål, kontakt gjerne Alf Magne Andersen, tlf 913 09 492 / epost: Jolle@nesoddenseilforening.no

Velkommen til fine og hyggelige treningsdager på Steilene!

FORFATTER

Marianne

Alle innlegg av: Marianne