Tilbud til alle medlemmer – Kitekurs

150 150 Rune Wallner
  • 0

Tilbud til alle medlemmer – Kitekurs

VENTELISTE

Glad i seiling, glad i skikjøring, glad i å prøve noe nytt? Glad i å prøve noe nytt sammen med slekta?

Sammen med Tur&Hav inviterer Sigurd Parmann medlemmer av Nesodden Seilforening, deres venner og slekt med på KITE kurs på Norefjell, helgen 12.-13. mars 2011.
Kurset med opphold koster 3100,- for helgen. Dette inkluderer kurs, heiskort og overnatting i 8 manns leilighet. Sengetøy og utvask søndag er inkludert i prisen, og du har tilgang til hotellets spaavdeling, svømmebasseng og treningssenter. Leiligheten har meget fint kjøkken for å lage mat, men egen mat må medbringes. Husk at du skal lage lunsj til begge dagene.Kurset settes opp av Fluid som er ledende innen Kitekurs i Norge. Det er 12 plasser på kurset, så første mann til mølla! (Line og Øyvind er allerede påmeldt!)

Hvis det er ønskelig med middag eller andre måltider på hotellet eller spabehandlinger bookes dette rett hos hotellet. Quality Spa & Resort Norefjell når du på 32 14 82 00.

Ansvarlig:
Kursansvarlig på Norefjell er Magnus Parmann. Alle praktiske spørsmål vedrørende kursene rettes til ham på 98219493 eller magnus@fluid.no alternativt til ”pappan” sigurd@parmann.no

For å lese mer om kitekurs: www.fluid.no og http://www.kite.no/kitekurs/vinterkurs/ For å melde deg på: http://www.kite.no/2009/10/18/2166/
Det er også mulig å være med uten å delta på Kitekurset. Pris kr. 1200,-/ person for hele helgen uten heiskort (kjøpes på hotellet).

Oppmøte:
Quality Spa & Resort Norefjell (www.norefjellsparesort.no) er kanskje det flotteste spahotellet i Norge, og Fluid er stolte av å kunne tilby kurs på et av de beste kitespottene i nærheten av Oslo med en så fantastisk innkvartering. Kitespotten ligger en kort heistur unna hotellet, og etter en lang dag ute kan man slappe av i bassenget eller spaområdet. Norefjell ligger ikke mer enn litt over en time fra Oslo, og hotellet ligger ved Bøseter. Vi tar oppmøte kl 21 i resepsjonen for så å gå igjennom teori i en av leilighetene.

FORFATTER

Rune Wallner

Alle innlegg av: Rune Wallner