Svært gode seilresultater for Nesoddenseilerne i årets første Norgescup for joller

150 150 Rune Wallner

Svært gode seilresultater for Nesoddenseilerne i årets første Norgescup for joller

Skrevet av: Torstein Osborg

Horten seilforening inviterte til årets første Norgescup i jolleseiling denne helgen. Norgescuppen er en serie seilaser over tre helger nå på våren, de danner grunnlaget for uttakt til VM, EM og Nordisk mesterskap i jolleseiling.

Det ble arrangert seiling for alle jolleklasser, i Optimistjolle og Europa stilte det til sammen 5 seilere fra Nesodden seilforening.

I Optimist startet 101 seilere. Det ble seilt seks seilaser. Vår Osborg tok bronseplassen etter en jevn og god seilserie, beste jente. Henrik Andersen hadde også gode resultater, med bl. a. en 1. og 2. plass men pga. en tyvstart og et sort flagg nådde han ikke helt opp,  men vi vil nok se at han vil hevde seg godt i Norgescupserien. Broren Magnus Andersen i Europa fikk sølvplass etter jevne resultater, Herik Bucher kom på 34 plass. I Europaklassen stilte 48 joller til start. Kornelia Haddal Sivertsgård, i Optimist, hadde gode enkeltplasseringer men var noe ujevn denne gangen.

Norgescuppen i seiling fortsetter og om 14 dager braker det løs på Steilene, da er de Nesodden seilforening som har arrangementet.

FORFATTER

Rune Wallner

Alle innlegg av: Rune Wallner