Steilene 3 dagers – vårens vakreste eventyr?

150 150 sigurd

Steilene 3 dagers – vårens vakreste eventyr?

VI GJENTAR SUKSESSEN!
Ønsker du et alternativ til utholdenhetsprøven ”Skagenrace”? Har du lyst på en familie tur sammen med andre turseilere?

”Steilene tre dagers” er en uhøytidlig turseilas i Indre Oslofjord, hvor vi nettopp legger vekt på det sosiale. Litt regatta og mye hygge. Regattaen arrangeres i år for 4. gang.

Program: 1.6    Ankomst Steilene, 2.6   Seilas fra Steilene til Sandspollen, men felles svai og hygge, 3/6 Sandspollen – Holmsbu, 4/6 Holmsbu – Son

Kjenner vi arrangørene rett blir det konkurranser for ungene,  gedigne premieutdelinger og mye skryt og juging langs kaia ved ankomst.

Påmelding åpner 2. mai kl. 09:00 på våre hjemmesider. Maks 20 deltakere, så her er det førstemann til mølla.

Deltaker avgift: 750,- som også gjelder havneavgift på Steilene, Holmsbu og Son.

NB: Dette er en klubbregatta for foreningens medlemmer med venner og ikke en terminfestet regatta.

sigurd

Alle innlegg av: sigurd