Sosiale media

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
For en flott avslutning på denne sesongen! God vind, sol og glade, blide seilere😊👍⛵️Det var spesielt hyggelig å ha så mange deltakende båter fra andre seilforeninger i Oslofjorden. Premier ble det og🏅. Velkommen tilbake i Bundefjorden i 2022, der det alltid er god stemning på brygga Bærum Seilforening Nesodden Seilforening Kongelig Norsk Seilforening Asker Seilforening ... Se merSe mindre
Velkommen til Radius, Mani og jentesatsningen philoXenia fra KNS, Matchine fra Bærum SF, Betty Boop fra Skøyen Seilforening, DivertaX fra Nesodden Seilforening pluss 10 Bundefjorden-båter. Det er ikke for sent å melde seg. Vi ser frem til hyggelig treff på brygga etter regattaen med god mat, drikke og premieutdeling. Det er meldt fint med vind og været ser riktig bra ut! Da er det bare å melde seg på da! www.manage2sail.com/no/event/bd2a370c-4032-4f34-aef3-80cfa0de540b#!/classes

Kongelig Norsk Seilforening Oslo Seilforening Bærum Seilforening Asker Seilforening Drøbaksund Seilforening Røyken Seilforening, Nesodden Seilforening Oppegård Seilforening Expressklubben - Norge Del gjerne!!! Foto: Anne-Grethe Staib
Gå inn på Norsk Seilsportsliga og følg regattaen live . ... Se merSe mindre
Heia Nesodden ... Se merSe mindre
2 uker siden
Nesodden Seilforening ... Se merSe mindre
Nesodden Seilforening
Velkommen til Opplagsregattaen 16. oktober i Bundefjorden! Arrangementet er åpent for alle båter ⛵️med gyldig NOR Rating målebrev og for båter uten NOR Rating målebrev i TUR-klasse. Egen klasse for entype blir opprettet dersom tre eller flere av en båttype er påmeldt. Bli med på sesongens siste øyseilas med mange deltakende båter. Det blir premieutdeling 🏆 🥇🥈🥉og god stemning på brygga (som det alltid er i Bundefjorden 😊) etter regattaen, der du kan kjøpe en god pølsetallerken, og drikke. Håper alle vil være med på dette. Da er det bare å melde seg på, da!
Kongelig Norsk Seilforening, Oslo Seilforening, Bærum Seilforening, Asker Seilforening, Drøbaksund Seilforening, Røyken Seilforening, Nesodden Seilforening, Oppegård Seilforening, Expressklubben - Norge Del gjerne!!!

www.manage2sail.com/en-US/Home/DownloadDocument/8fa9495e-c449-4aa1-a42c-78fa1eaad0a8
... Se merSe mindre
 Kongelig Norsk Seilforening, Oslo Seilforening, Bærum Seilforening, Asker Seilforening, Drøbaksund Seilforening, Røyken Seilforening, Nesodden Seilforening, Oppegård Seilforening, Expressklubben - Norge   Del gjerne!!!

🥇🥈🥉 + 4. plass til KNS i X-35 NM🤩
I helgen arrangerte Nesodden Seilforening Norgesmesterskap for X-35. GRATULERER så mye til 🥇Barcarole op.IV – KNS, 🥈 Xarabi – KNS, 🥉 Vortex - KNS og 4. plass - Foxy Siss – KNS🙌

🥇Barcarole op.IV – KNS
Bjørn Vadholm (KNS), Ivar Arne Børset (KNS), Alexander Holst (Færder SF), Jan Schanke Jørgensen (Bærum SF). Rune Tønnesen (Bærum SF), Bård Sætre (Brevik SF)