Sosiale media

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 måneder siden
Siste frist for å bestille foreningsjakke -I DAG!

NSF har inngått et samarbeid med Energihuset Sport for å puste liv i lag-bekledning. Først ut er en god HH «midlayer». Dette er en allsidig jakke som egner seg godt på egenhånd, eller som et mellomlag i veldig vått vær. Se beskrivelse i bilder.
De som ønsker jakker tar seg en tur til Jonas og Marius på Energihuset på Tangen Senter.

Finn riktig størrelse og gjør bestilling direkte.
Jakker betales av hver enkelt. ( spør om leveringstid ved bestilling )
Priser for jakke med logo ved bestilling før den 30. september:
Dame og herre (uten hette) kr 1.399,-
Junior str 8-16 år (med hette) kr 1.099,-

Energihuset har prøver i butikk til dame og herre. Til Junior har de andre HH jakker som kan prøves for å finne riktig størrelse til bestillingen.
Husk bestillingsfrist 30.september.
... Se merSe mindre
Siste frist for å bestille foreningsjakke -I DAG!

Finn riktig størrelse og gjør bestilling direkte.
Jakker betales av hver enkelt. ( spør om leveringstid ved bestilling )
Priser for jakke med logo ved bestilling før den 30. september:
Dame og herre (uten hette) kr 1.399,-
Junior str 8-16 år (med hette) kr 1.099,-

Husk bestillingsfrist 30.september.
2 måneder siden
Takk til alle deltakere og arrangører som gjorde Nesodden Høstcup til et eventyr. ... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Takk for i år.

Takk for i år, Wii sees igjen til neste år 🙂

Takk for flott arrangement! Alltid gøy på høstcup på Nesodden🌟

Del 5 ... Se merSe mindre
Del 4 ... Se merSe mindre
Del 3 ... Se merSe mindre
Del 2 av Nesodden Høstcup. ... Se merSe mindre
2 måneder siden
Del en av mange bilder fra årets Høstcup. Enda en magisk helg er over. Takker alle deltakere for at dere gjorde helgen til en fest. Litt vel lite vind på søndag. Apen fikk luftet seg og isen fikk ben å gå på. ... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Gratulerer med arrangementet. 👍 ♥️. Rart å ikke ha vært der! Tror vi har vært på høstcupen i 20 år!

Last inn mer