Sølv i Tokrona NM til e-jolleseilere fra Nesodden/ Son

300 260 Inger B
  • 0

Sølv i Tokrona-NM til E-jolleseilere fra Nesodden / Son

2krona_nm2012-14820Hva gjør man når det er en uke igjen til NM i Europajolle og ser at helgen ligger blank og uten andre avtaler? Jo, man snakker med sine konkurrenter og gode venner, finner ut at NM i 2-Krona går av stabelen i Haugesund, og man trenger faktisk ikke egen båt, og kommer seg på et fly.

Stavangers enslige E-jolleseiler Håvard Katle Fjon, som ikke er ukjent med å reise 40-50 mil for å seile en helg, fikk helgen 16./17. juni tre av sine E-jollevenner østfra over til Haugesund for å konkurrere utenfor Karmøy.

Blant disse stilte Nicholas Fadler Martinsen fra Son sf til start, med Henrik Halvorsen Bucher Nesodden sf som gast. Selv fikk Håvard med seg Lars Johan Brodtkorb, Horten sf på laget.

Om det var Henriks deltagelse i Knerten cup vinterstid på Steilene i tidligere sesonger, eller et par «tjuvtreninger» i foreningens 2-Kronaer i uka før NM som gjorde susen vites ikke, men resultatet ble i hvert fall meget respektabelt.

Av 22 lag stod det to E-jollelag på pallen når helgen var over. Vilde Lysgaard (Haugesund SF) og Nikolai Bakker (Stavanger SF) ble norgesmestre.  Henrik Halvorsen Bucher (Nesodden) og Nicholas Fadler Martinsen (Son) tok 2. plass med Håvard Katle Fjon (Stavanger) og Lars Johan Brodtkorp (Horten) på 3. plass.

Referat og bilder fra arrangementet finnes her

FORFATTER

Inger B

Alle innlegg av: Inger B