SISTE NYTT FRA JOLLEGRUPPA

150 150 Rune Wallner
  • 0

SISTE NYTT FRA JOLLEGRUPPA

Godt nytt år til alle jolleseilere og foreldre!

Nå er vi i gang med vintertrening og det blir årsfest 24. januar.

Premier til alle som har deltatt!Styrketrening i vinter
Fredag 14. januar starter styrketrening for jolleseilerne. Treningen blir i gymsalen på Alværn fra 18-20. Hvis skiføret holder varierer vi med ski-trening fra Berger. Trener er Magnus Andersen.Årsfest!
Årsfest for jolleseilerne blir kl 18.00 mandag 24 januar på FIF-Huset på Fagerstrand. Her blir det premier til alle, foredrag fra jolleseilerne våre som har deltatt i internasjonale regattaer og god anledning til å treffe igjen venner fra våren og høstens treninger. Vi håper særlig mange av dere som var nye i 2010 har anledning til å møte!

Barne- og ungdomsvennlig seilforening
Nesodden Seilforening fikk lørdag 9. januar utdelt beviset på at vi tilfredsstiller de kravene Norges Seilforbund stiller til en Barne-og ungdomsvennlig seilforening.

Maren Clausen, mangeårig jolleseiler og nå trener for nybegynnerne tok i mot utmerkelsen på vegne av klubben.

Sesongen 2011
Nesodden Seilforening skal i 2011 arrangere NC for Optimist og 29’er . Her er planleggingen i full gang og vi trenger mannskap til alt fra kjøkkentjeneste til bøyebåter. Hold av helga 14-15 mai i kalenderen!
For de som tenker å seile NorgesCup i 2011 er det på tide å ta en titt på terminlisten og planlegge vårens og høstens helger. Terminlistene finner dere på Seilmagasinets nettsider eller på klasseklubbenes nettsider.
Mer informasjon om oppstart av vår-sesongen kommer nærmere oppstart.

Lurer du på noe? Kontakt Hilde Ødeby, leder Juniorgruppa
Tlf: 91786131
Hilde.Odeby@c2i.net

FORFATTER

Rune Wallner

Alle innlegg av: Rune Wallner