Shorthanded Sailing Norway – inviterer til møte – Dronningen onsdag 13.mars (OBS endret dato!)

150 150 Rune Wallner

Da er det duket for en ny samling i regi av Shorthanded Sailing Norway på Dronningen tirsdag 13. Mars.

Denne gangen er det elektronikk om bord det skal omhandle. Som shorthanded seiler er et av de viktigste instrumentene autopiloten. Enten en er alene eller sammen med makker så er det viktig at dette fungerer 100%! For å få en optimal autopilot så er det en rekke parametre som må være riktig. Det begynner med å velge riktig type for din seiling og båt. Videre er det en del oppsett og kalibreringer som skal til.

Videre skal vi se på navigasjon- og taktisk programvare som blir mer og mer populært å bruke. Hvordan disse henter data fra båtens instrumenter og samtidig kan sende tilbake. Hvordan bruke dette til navigasjon og værruting, ved å laste ned vær filer (GRIB’er) og få verktøyene til å gi forslag til rutevalg.

For å lære om dette får vi besøk av Gunnar Neslein fra Navy Høvik og Dag Skarsgård fra Seilpartner, kanskje landest beste på disse områdene. De vil gjennomføre dette i to forskjellige foredrag hvor det er helt åpent for spørsmål.

Vi legger i tillegg stor vekt på det sosiale denne kvelden med middag fra kl. 17 til 18 for de som ønsker (egen påmelding) Programmet er fra 1800 til 2100. En god pause med gratis kaffe og kake til alle deltagerne.

Pris for ikke medlemmer 150,-

Pris for medlemskap og tilgang til samlinger 300,-

Medlemmer har gratis adgang

Påmelding her , ikke senere enn mandag 12. Mars kl. 1600

For mer informasjon om SSN se her

Seilerhilsen
Shorthanded Sailing Norway

FORFATTER

Rune Wallner

Alle innlegg av: Rune Wallner