Seier til jentene i First Securities NOK lagcup 2010

150 150 Rune Wallner
  • 0

Seier til jentene i First Securities NOK lagcup 2010

Nesodden og Bundefjorden Seilforening samarbeidet med å arrangere First
Securities NOKlagcup 18-19. september på Steilene. Lørdagen var det 4-5 m/s og det ble seilt Round Robin som innledende runde. På søndag var det klart for sølv- og gullfinale, det var imidlertid litt spennende om vi ville få det gjennomført på grunn av vindstille.
Først halv to kom vinden og til da hadde seilere og foreldre måtte finne roen på land en stund før finaleseilasene kom i gang. Det lange slengtauet fikk besøk av mange seilere (og voksne).Totalt 20 lag deltok i regattaen og arrangementet ble markedsført med høy sosial profil noe en del av lagene hadde tatt på alvor og vi fikk møte både Askermafian som var Asker 1, Rosaseilerne fra Bærum 2 og Smurfene fra OAS 1. Alle seilerne fikk deltakerpremier og kreativiteten ble også premiert. De tre beste lagene fikk medaljer fra NOK og vandrepokalen gikk til jentene fra KNS; Girlpower!

Fullstendig resultatliste finner du her: https://www.nesoddenseilforening.no/Regattaresultater/HTMLResultaterFinaler/NOKLagcupfinaler.htm

Seieren gikk til KNS 1 og det var fire jenter på laget: fra venstre Ragna Agerup, Line Flem Høst, Maia Agerup og Anne Sophie Tjøm, andre plass gikk til Tønsberg 1: Astrid Gran Luner, Olav Gran Luner, Martin Jansen  og Håvard Aker og tredje plassen gikk til Vestfjorden 1; Ulrik Backe, Vincent S. Wahl, Peder Møyner-Lund og Einar S. Wahl.

se forøvrig artikkel om regattaen i Seilmagasinet.

FORFATTER

Rune Wallner

Alle innlegg av: Rune Wallner