Om oss

Klubben
Nesodden Seilforening ble stiftet i 1960, og har nå ca. 420 medlemmer med aktive seilere i mange båttyper. Fra 1985 har klubben hatt tilhold på Steilene. Klubben legger avgjørende vekt på å utvikle et sunt og trivelig miljø for alle medlemmer. Nesodden Seilforening er tilsluttet Oslo & Akershus Seilkrets og er medlem av Norges Seilforbund.

Nesodden Seilforening, Postboks 30, 1450 Nesoddtangen, kontonummer 1603 13 16530. Organisasjonsnummer : 979508018

Kontaktpersoner og telefonnumre

Formål
Foreningens formål er å drive seilidrett organisert i Norges Idrettsforbund, samt fremme sjøsport og friluftsliv i sunne former. Foreningen er selveiende med utelukkende personlige medlemmer.

Klubbhuset
Det gamle klubbhuset brant ned fredag 28. desember 2001. Seilforeningen holder i dag til i nye klubblokaler som ble offisielt åpnet lørdag 19. juni 2004.

Havna
Havna dekker foreningens og medlemmens behov. Noen plasser leies ut på ordinær måte. I sesongen er havna en populær gjestehavn for familier på tur.

Våre aktiviteter
Jolleseiling for barn og ungdom
Barn og unge hører med til foreningens mest aktive medlemmer. Vi har en stor gruppe som seiler jolle og seilbrett. I sommersesongen er det trening og instruksjon på Steilene nesten hver kveld. Seilforeningen satser både på bredde og eliteseiling. Seilopplæringen for barn er delt i flere nivåer; nybegynner, viderekomne, regatta og NC. Ta kontakt med Jollekontakt hvis du ønsker mer informasjon.

Bli Optimistseiler  i Nesodden Seilforening!
Er du 8-9 år og interessert i båter og sjø?
Kan du svømme?
Da har vi et bra tilbud til deg!
Start med Optimistjolleseiling.

Tur og Havseiling
Mange  medlemmer har store seilbåter og deltar flittig i regattaer rundt om. Vi arrangerer også regattaer med start fra Steilene, både klubbregattaer og større arrangementer. Åpen klubbregatta arrangeres på onsdager i sesongen. Har du ikke båt, men ønsker å delta, så er det garantert plass til deg.
Deltagere fra andre seilforeninger kan gjerne være med i våre åpne klubbregattaer!. Har du lyst til å seile, eller sette deg på liste for seilkurs? For mer informasjon send en mail til regatta@nesodden-seilforening.no eller kontakt Marit Sletten på  951 30 426.