Nye jollestativ under bygging

150 150 Alf Magne
  • 0

Nye jollestativ under bygging

Jollegruppa har i lengre tid hatt behov for nye jollestativ til foreningsjollene. Etter en kjapp runde på e-post meldte Lars Dalen, Nina Skogtrø, Olav Bjørnås, Adrian Bates og undertegnede seg for innsats under ledelse av konstruktør og innkjøper Rune Sletten.
Søndag 3. juli sto det første stativet ferdig og dagen etter fikk vi satt sammen det andre. Vi har materialer til ett tredje stativ som vi trenger hjelp til å sette sammen litt senere, bare si fra til Alf Magne om du kan bidra!
Rune hadde tegninger til solide stativer med plass til seks joller i hver, disse er konstruert med glidebord noe som underletter jobben med å ta ut- og sette inn jollene i stativene betraktelig. I tillegg er det plass til å oppbevare jollevognen på toppen av hver enkelt jolle mens de er lagret i stativet. Stativene er på plass langs med gjerdet sør for bestyrerboligen og det gamle stativet er demontert slik at vi får bedre plass på bryggene når jollene skal rigges i forbindelse med kurs. Takk til hele arbeidslaget for sporty innstilling og strålende innsats.
FORFATTER

Alf Magne

Alle innlegg av: Alf Magne