NORGESCUP 2011 – Optimist og 29er på Steilene 14.-15. mai 2011

150 150 Marianne
  • 0

Velkommen til Norgescup for Optimist og
29er på Steilene 14.-15. mai 2011.

Her kan du se en liten film fra premieutdelingen i kystkultursalen>>>

 

 

Lørdagen stilte med godt seilervær; sol og frisk sønnavind. Vi fikk gjennomført 4 seilaser på optimist A, 3 på optimist B og 5 på 29erbanen. Dagens vindprognoser på yr.no er mer usikre og lunefulle.

Endelige resultater:

29-er

Optimist A

Optimist B

Her finner du kunngjøringen>>>

Sikkerhetsinstruks – husk å melde inn sikringsbåt >>>

Her kan du melde deg på >>>

Link til deltagerliste >>>

Resultatservice på SMS – påmelding her >>>

Seilingsbestemmelser >>>
Endring no. 1: Optimist B får klasseflagg E, ikke G.

Kart for utsett av joller fra Steilene >>>

Seilingen vil foregå i området rundt øygruppa Steilene:
Kartutsnitt Steilene >>>

Informasjonskart – Steilene>>>

Kafèn i klubbhuset vil være åpent under hele arrangementet. Foruten vanlige kioskvarer, is og baguetter, vil det serveres middag. Fredag er det meksikansk gryte med ris og salat på menyen. Lørdag kveld er det grillaften; en grilltallerken med sommerkotelett, kylling, pølser, potetsalat og salat. Velkommen!

Kjørerute fra Vinterbro (Tusenfryd) til Alværn brygge, hvor man blir hentet av seilforeningens ferge Blåtann for transport over til Steilene hvor foreningen holder til. Optimistene kan settes ut fra egne ramper ved Alværn brygge:
Kjørerute Vinterbro-Alværn brygge >>>

Utsett av følgebåter er best å gjøre på Svestad brygge hvor det er støpt rampe ned til sjøen, henger/bil parkeres på anviste plasser:
Kjørerute Svestad brygge-Alværn brygge >>>
Overnatting
På Svestad Marinepark, ca 10 minutter båttur fra Steilene eller 10 minutter biltur fra Alværn brygge tilbys det overnatting på teaterbåten Innvik. Her er også rampe for utsetting av båter. Båten har 12 doble, nyoppussede lugarer med egne bad. Pris 795,- pr rom med 2 personer inkl. frokost. Bestilling på: msinnvik@aspekt.as eller
ring Rune: 92051700 eller Eldrid 95146910.
Andre overnattingsmuligheter er; Holmen Fjordhotel. Velger man dette som sted å bo er det enkelt å reise mellom hotellet og Steilene i RIB. Alternativt hotell for de som reiser med bil vil være Renskaug Hotell i Drøbak, ca. 20 min. kjøring fra Alværn brygge. For de som kan klare seg med mindre luksus så kan vi anbefale å ta med telt, det er fine teltmuligheter og garderobene i klubbhuset kan selvsagt brukes. I tillegg er det gjestehavn på Steilene om man velger å bo i egen båt.

FORFATTER

Marianne

Alle innlegg av: Marianne