Norges Cup Optimist og E-Jolle i Lillesand 24. – 25. april 2010

150 150 Alf Magne
  • 0

Norges Cup Optimist og E-Jolle i Lillesand 24. – 25. april 2010

Årets Norgescup for E-Jolle og Optimist ble innledet i Lillesand med strålende vær og flotte forhold med vind rund 7-8 m/s lørdag.

Fra Nesodden stilte Henrik Halvorsen Bucher og Magnus Andersen i E-Jolle og i Optimist stilte Vår Osborg, Kornelia Haddal Sivertsgaard, Henning Ødeby Karlsen og Henrik Andersen. E-Jollene fikk fylt opp med alle 6 seilasene mens optimistene fikk 5.

E-jolleseilerene våre presterte veldig bra denne gangen. Magnus endte på 3 plass i klassen for junior/senior og Henrik ble 9 i klassen for rekrutt. Dette er veldig bra av begge to og det lover godt før Norges cupen på Steilene 5.-6. juni. I Optimistjolleklassen endte Henrik på en flott 11. plass blant de 110 deltakerne, Henning 45, Vår 67 og Kornelia 93.Frem til neste NC for Optimistene i Asker 8.-9. vil seilerne våre få flere gode treninger med Bård og det er grunn til å håpe på litt fremgang for alle disse seilerne. I regattagruppa for Optimist er det 10 seilere nå og flere av disse som kommer til å delta i Nc’en i Asker. Lillesand Seilforening arrangerte for første gang Norges Cup for jolleklassene denne helgen og det i året for de jubilerer med 125 år! Arrangementet gikk helt utmerket og det beste er at når mindre klubber får tildelt større arrangement så viser det seg at arrangørene har forberedt seg og klart å engasjere klubb, nærmiljø, kommune og lokalt næringsliv på en kjempe flott måte – det er bare å gratulere med vel gjennomført NC-arrangement. Når det er sagt vet vi i jollemiljøet hva vi får når vi kommer til Sørlandet, hele Seil-Sør bidrar inn i arrangementet og resten av seilnorge har mye å lære av samarbeid på tvers av klubbene.

Link til Lillesand Seilforening med mer informasjon og resultater her.

(alle foto: Ulf Rønholt Nilsen)

FORFATTER

Alf Magne

Alle innlegg av: Alf Magne