NM Optimist og E-Jolle 27.6-.29.6

150 150 Alf Magne
  • 0

NM Optimist og E-Jolle 27.6-.29.6

 Henrik  Henning
NM for Optimist og E-Jolle arrangeres av naboene Soon SF og Moss SF 27.6-29.6 på baneområde ved Bilekrakk.
Nesodden SF stiller med 4 seilere hvorav 3 NM-debutanter i Optimistjolle: Kornelia Haddal Sivertsgård, Henning Ødeby Karlsen og Henrik Andersen. Det er kun Magnus Andersen som stiller av våre 3 E-jolleseilere.
Totalt er det påmeldt 121 seilere til helgens arrangement og det blir spennende å se hva våre unge seilere kan oppnå under årets norgesmesterskap.
*Henrik har i løpet av årets 3 NC-arrangement kvalifisert seg til EM i Optimist (4.-12. juli) i sin første sesong i “eldste klasse”, i konkurranse med 117 seilere endte Henrik på 8. plass!
*Henning klarte etter en flott sluttspurt med 2. plass i siste seilas under NC’en i Bergen å kvalifisere seg til årets Junior Nordisk som går i Arendal 20.-25. juli.
*Kornelia har hatt flotte enkeltseilaser under årets NC-arrangement men har vær uheldig i andre seilaser og kan dersom alt klaffer gjøre det godt i jenteklassen under årets NM
.
*Magnus debuterte i E-jolla i år og oppnådde en 3. plass overall i årets 1. NC. I nest siste seilas under NC3 utklasset han konkurrentene under lette vindforhold. Magnus skal også delta i Junior Nordisk senere i sommer.
Vi ønsker våre 4 unge seilertalenter lykke til med årets NM og kommer tilbake med resultater etterhvert.
FORFATTER

Alf Magne

Alle innlegg av: Alf Magne