NM E-Jolle og Optimist

150 150 Alf Magne
  • 0

NM E-Jolle og Optimist

Magnus Andersen tok sølvmedalje under sitt første NM for E-Jolle!
For mesterskapet ville Magnus vært godt fornøyd om han ville bli blandt de 10 beste, men ettersom han ledet etter både lørdagens- og søndagens seilaser ble det litt bittert at det var dommerne som fratok han gullmedaljen.

Etter sitt 2. gule flagg var det ikke annet å gjøre enn å trekke seg fra den ene seilasen som ble gjennomført etter forkorting av banen i altfor lite vind. Den lille vinden gjorde at dommerne valgte å holde en stram linje og delte ut mange gule flagg til seilerene. Ettersom Nicholas Fadler Martinsen ikke skulle bli 1 eller 2 i seilasen ble det spennende å følge en dramatisk slutt av et ellers flott gjennomført NM. Nicholas ble nr. 2 i seilasen og endte da med samme poengsum som Magnus men med en enkeltseier mer og knep gullmedaljen på målstreken.
Forøvrig ble lillebror Henrik nr. 7 i sitt første NM for Optimistjoller sa begge brødrene var godt fornøyde med sin NM innsats. Også Henning og Kornelia gjorde sine saker bra under NM og Nesodden SF vil kunne ha mye glede av alle disse seilerne i årene framover. Se forøvrig link til endelig resultatliste:
Resultater Europa >>>
Resultater Optimist >>>

FORFATTER

Alf Magne

Alle innlegg av: Alf Magne