Nesodden Seilforening viste muskler på Askeroptimisten

240 240 Adrian
Av Thomas Dam
Deltagelse på Askeroptimisten har blitt en god tradisjon for våre optimistjolle seilere. Nesodden Seilforening stillte med ti seilere i år (fire i klasse C, fem i klasse B og en i 29’er).  B-seilerne og 29’erne fikk ikke seilt på grunn av for lite vind på ytre bane, men et ørlite drag av vind gjorde at Optimist C seilerne kunne seile hele tre seilaser på indre bane. Våre seilere viste storform og vant til og med en av seilasene! Humøret var på topp – og det ble myyye bading og iskrem i det solrike været. “Tulle-regatta” og vannski var også kjempe populært når vinden uteble.
Lite vind gjorde også at vi voksne fikk litt tid til å ta bilder av barna. Og jammen ikke om en Nesodden-forelder stakk av med premien for beste bilde i årets fotokonkurranse med et bilde av en Nesodden-seiler som viser muskler!
Vil du se flere bilder fra Askeroptimisten? Se #askeroptimist2013 på Instagram.
Takk til Asker Seilforening for Norges største og beste barneseilas!Asker thomas

Adrian

Alle innlegg av: Adrian