Klubbmesterskap Storbåt 2015

150 150 Erik Johan Worsøe Eriksen

Det er en glede for Storbåtutvalget i Nesodden Seilforening å invitere til Klubbmesterskap – i år sammenfaller dette med Seilingens dag, lørdag 22. august

Vi ønsker å samle båter fra Nesodden Seilforening til en hyggelig dag på fjorden. Mange båter ligger andre steder enn på Steilene og har problemer med å være med på Steilene rundt (onsdagsregatta). Men nå har man en anledning til å møtes!

Det vil bli seilt 2 seilaser á ca 1-2 timer, og det blir premieutdeling og festivitas etter seilasene.

Seilasen vil seiles på faste merker og bøyer som begrensning av banen. Første seilas vil ha start fra båthavna på Fagerstrand og målgang ved Steilene. Andre seilas vil ha start og målgang på Steilene.

Seilasen vil være underlagt reglene slik de er definert i kappseilingsreglene. Det seiles etter NOR rating systemet og alle deltagende båter må ha gyldig NOR-ratingbevis for sesongen 2015. Har man ikke dette, vil NOR-ratingtallet bli bestemt av regattakomiteen.

Program:

Skippermøte ved vakthuset på Fagerstrand: Kl 11:00

Klarsignal første seilas: 11:55

Prosedyre for 2. seilas avtales på skippermøtet

Det vil ikke bli startet seilaser etter kl 16:00.

Premieutdeling: Rett etter målgang 2 seilas på Steilene.

Bane: Seilasene går i hovedsak på faste merker, men utlagte merker kan også bli benyttet. Banen blir kunngjort på skippermøtet.

Seilingsbestemmelser: Blir delt ut på skippermøtet og kan lastes ned her: Seilingsbestemmelser_klubbmesterskap_2015.pdf

Startavgift: Startavgiften er kr. 200.- Dette inkluderer kaffe på debrifingen og fri overnatting på Steilene!

Påmelding, innen 21. august på: www.deltager.no/klubbmesterskap_storbat_-_2015_22082015

Premiering: 1/3 Premiering. Resultatene fra dagens seilaser teller til sammenlagt premiering. Det må avvikles/seiles minst 1 seilas til for å få gyldig mesterskap.

Sikkerhet: Båtene skal ha gyldig ansvarsforsikring.

Plass i havna på Fagerstrand: Det er mulig å få plass i havna på Fagerstrand for de som vil overnatte fra fredag til lørdag. Båter som planlegges lagt på Fagerstrand oppfordres til å melde dette til: roven@getmail.no evt. tlf/sms 92015257, ikke senere enn torsdag 20. august. FaBåt vil anvise plass både fredag ettermiddag/kveld og i forbindelse med skippermøte lørdag.

Plass i havna på Steilene: Deltakende båter får plass i havna på Steilene etter seilasen.

Sosialt samvær: I tillegg til å være regatta danner Klubbmesterskapet en sosial ramme for Nesodden Seilforenings storbåt-aktivitet. Det vil bli debrifing og resultatservice etter seilasene. Det er gode muligheter for litt seilprat og grilling etter seilasene for de som ønsker det.

Ettersom dette også er Seilingens dag, håper vi på ekstra mange deltagende båter og at disse villige til å åpne båten sin for omvisning, eller til og med en omvisningstur på fjorden når vi kommer til Steilene etter endt regatta. Jolle- og brettmiljøet har aktiviterer på Steilene denne dagen, og det kan være både barn, ungdom og voksne som er nysgjerrige på storbåt.

Informasjon:

Colin Bevan Regattasjef: 932 28 708 regatta@nesodden-seilforening.no

Tormod Petersen: 908 33 736 tormod.s.petersen@online.no

Marit Sletten: 951 30 426 regatta@nesodden-seilforening.no

FORFATTER

Erik Johan Worsøe Eriksen

Alle innlegg av: Erik Johan Worsøe Eriksen