Klubbkvelder i februar og mars

150 150 Marit
  • 0

Storbåtgruppa ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen til tre spennende klubbkvelder med temaer som burde være av interesse for både den erfarne regattaseiler og for de som seiler mest tur.

Sett av følgende onsdagskvelder: 6.februar, 27.februar og 20.mars.

 

6.februar kl.19.00, Innvik på Svestad brygge.

Bjørn Forslund – Veien til gull – hva skal til?

Bjørn Forslund har seilt i hele sitt liv. I sine yngre dager konkurrerte han i Optimist, E-jolle, OK-jolle, Snipe, Melges 24 og i seinere år i seilbåter på 25-40 fot og da gjerne shorthanded. Bjørn skal prøve summere opp hva som er hans erfaringer og ikke minst hva som er viktig å tenke/ trene på for å vinne seilaser. På hans seil CV finner vi medaljer i SM, NM, EM og VM fra jolle klassene og i shorthanded klassen har han klart å vinne OneStar Overall, TwoStar Overall samt ble årets shorthanded seiler i Norge 2012.

 

 27.februar kl.19.00, Innvik på Svestad brygge.

Christen With – Hardvindsseiling – Tur og regatta.

Christen har vært hos oss flere ganger før og delt av sin kunnskap.  Han er vel kjent for de fleste, som en meget dyktig regattaseiler og sjef i With Marine AS/North Sails. Denne gangen skal Christen fortelle oss om sine erfaringer innenfor det å seile i mye vind og tøffe forhold.  Hva skal til for å seile båten trygt under slike forhold når man er ute med familien på tur eller seiler regatta?

 

20.mars kl.18.00, Tangenten Nesodden Kommunesenter.

Marianne Middelthon – Kappseilingsregler 2013-2016.

Marianne er Norges fremste internasjonale kappseilingdommer som reiser verden rundt og dømmer regattaer. Hun sitter også i regelkomitéen i ISAF (det internasjonale seilforbundet).  1.januar kom de nye kappseilingsreglene for 2013-2016. Marianne vil ta en gjennomgang av de viktigste reglene med spesiell vekt på hva som har kommet av endringer i år.

Kurset koster kr.100 for voksne og er gratis for ungdom under 19år. Påmelding her >>>>>

 

FORFATTER

Marit

Alle innlegg av: Marit