Høstdugnaden er i rute

150 150 Marianne
  • 0

Høstdugnaden er i rute

Mange av foreningens medlemmer stilte opp på dugnaden 23-24. oktober. Det var både oppgaver i klubbhuset, i jolleutstyret og i havna som ble unnagjort.

Ny dugnadshelg står for døren helgen 30-31. oktober og det er bare å komme på Alværn brygge til 1030-båten lørdag formiddag.

Det var en meget effektiv dugnad og god stemning.

Veldig bra med felles samling for alle først og en viss grad av fordeling av oppgaver på tvers av gruppene  jolle/havn/hus.

Alle oppgaver for jolle ble gjort, dvs alle joller og rib’er inne, de gule på land, jollerampa på Alværn ble slept til Steilene. Vi fikk gått over optimister og 2 krona og laget innkjøpsliste over utstyr som må skiftes/mangler. En stor takk til Pål og Rune B som har drevet litt dugnad på egen hånd uka før!
Vi kom et godt stykke på vei med vertskapsleiligheten, det gjenstår noe flikking med malekost og litt lett snekkerinnsats, samt innkjøp og montering av oppvaskmaskin. Låser og lys er gått over og kartlagt, her er det fortsatt noen oppgaver. Lås-skifte i garderober har vist seg mer komplisert enn antatt, men pågår. Ellers et det ryddet på kjøkken og kjølerom. Bjørn sørger for at TV kommer opp.
Generelt må det sies at det ikke er veldig lett å få folk til å ta “eierskap” til oppgaver i huset, men både innsatsen var god.

I havna var det mange oppgaver som ble gjennomført (venter på mer oppdatering fra Kjell 🙂

FORFATTER

Marianne

Alle innlegg av: Marianne