Hollænderseilasen 2012 – Nesoddseilerne godt representert blandt premievinnerne.

150 150 Rune Wallner
  • 0

Årets Hollænderseilas er avsluttet. Værmeldingen kunne tyde på at begivenheten ville kunne oppleve både skybrudd og lite vind. Men, nesten som vanlig, og heldigvis for det, ble varselet endret både en og to ganger. Lørdagens seilas fremsto med litt lite vind i starten for de sist startende klassene, men alt i alt hadde alle deltagerne relativt jevne og like forhold. Sønnavinden kom som meldt litt utpå dagen og derfra og inn til mål var det fin fine forhold og flott seilas med ca 6 ms/sec fra syd i snittvind.

Moss avis har tatt bilder, lenke finner du her >>>>>>>>>

Resultater finner du her >>>>>>>>>

Her følger en liten oppsummering av Nesoddseilernes plasseringer. Skulle jeg ha unnlatt å nevne noen deltagere, vennligst send en melding, så vil dette bli rettet opp så fort som mulig. Vi gratulerer alle båter og mannskaper med flott innsats som er med på å sette Nesodden Seilforening (inkl. Fagersrandseilerne) på kartet. Flott innsats!

Tormod hadde endelig mottatt sin HP 1030, forslag fra undertegnede må være at den i det minste får kallenavnet “speed monster”, for maken til fart Team “Vindfang” satte opp står det stor respekt av. Gratulerer med en fin fin 1. plass i LYS 1.31 – 1.32. Wasabi med Henning & co fikk en flott 4. plass i samme klasse.

Klassen LYS 1.34 – 1.38 fikk Tango en 11 plass, mens det stolte mannskapet kunne gratulere Marit som beste kvinnelige skipper.

Per Asp m/mannskap  i Carboncave fikk en flott 4. plass i klassen ORC. I shorthanded 2 fikk Morild en flott 4. plass mens Gammal Morro stakk av med 6. plassen i samme klasse.

I klassen Tur1 fikk Zhair og Tallulah hhv. 7. og 8. plass.

I klassen LYS 1.22 – 1.25 Fikk SIAHGAHAY en flott 5 plass

Arvilla IV i deltok i skøyteklassen, men av ukjente årsaker fullførte ikke båten regattaen.

FORFATTER

Rune Wallner

Alle innlegg av: Rune Wallner