Henrik Andersen suveren under NC for Optimistjollene

150 150 Alf Magne
  • 0
Henrik Andersen la all tvil om at han for tiden er norges beste Optimistjolleseiler til side under årest siste Norges Cup for Optimistjolleklassen; han tok like godt tre av tre mulige seiere.

Med kun tre poeng sammenlagt og 16 poeng ned til andre mann må man kunne si at dette ble utklassing.

Regattaen var siste av totalt fire i Norges Cupen for 2011, også denne vant Henrik suverent med 22 poeng som er 39 poeng mindre enn andre mann på lista! Som ikke det var nok kom Vår Osborg på en flott 8. plass totalt i årets Norges Cup. Nesodden Seilforening hadde en liten men god god tropp i år, listen viser at vi er eneste forening med to seilere inne blant de åtte beste.

Bundefjorden Seilforening sto som arrangør av årets siste Norges Cup for Optimistjolleklassen helgen 3.-4. september. Søndag var det stille og kun enkelte blaff av vind i Bundefjorden. Lørdagens tre seilaser som gikk i skiftende og tildels lite vind utgjorde derfor sammenlagtlisten når årets fjerde og siste Norges Cup ble avviklet. Nesodden stilte denne gangen med to av de i alt 70 deltagerne i Optimistklasse A. Også Vår Osborg sto for en veldig god prestasjon og ende på niende plass sammenlagt.

Foto: Matias Myklebust

Reportasje Seilas
Reportasje Seilmagasinet

FORFATTER

Alf Magne

Alle innlegg av: Alf Magne