Halvard nr. 1 i Optimist klasse B og Henrik nr. 2 i klasse A

150 150 Alf Magne
  • 0

Årets siste OAS-cup gikk av stabelen under Bærum Høstregatta 10.-11. oktober. Fire av våre Optimistseilere tok turen og alle med gode plasseringer.
Halvard vant klasse Optimist B etter spiker i siste seilasen og Emil som ikke har seilt mange OAS’er denne gangen plassert seg i topp sjiktet med en flott 5. plass.
I klasse A ble Henrik nr. 2 etter å ha ledet helt fram til siste og 6. seilas hvor han avsluttet med en 4. plass. Henning viser at han har stabilisert seg i OAS-toppen i klasse A med en 4. plass sammenlagt!
Resultatliste finnes på Bærum SF’s hjemmesider: http://idrett.speaker.no/organisation.asp?OrgElementId=62866
Seilasene satte et punktum for Optimistjolleseilernes regattasesong i Nesodden Seilforenings 49. år. Noen fortsetter med trening utover høsten og avrunder i Bergen med juletreseilas første helgen i advent. E-jolleseilerne Magnus og Henrik B. har en viktig regatta igjen førstkommende helg i Horten, hvor Nordisk mesterskap skal arrangeres, lørdagen og søndagens seilaser inngår dessuten i uttak til mesterskap for neste sommer.
Årets sesong viser at våre jolleseilere hevder seg godt i klassene, Optimist, E-Jolle, Zoom 8 og Laser. Vi har noen gode seilere som helt sikkert kommer til å fortsette fremgangen neste år, men sist men ikke minst har vi også noen Optimistseilere som har tatt steget inn regattagruppa som trenes av Bård.

FORFATTER

Alf Magne

Alle innlegg av: Alf Magne