Flott og lærerik tur til Askeroptimisten

150 150 Alf Magne
  • 0

Flott og lærerik tur til Askeroptimisten

I siste nummer av Seilmagasinet skrev jeg en artikkel om seiling på mange plan. Under Askeroptimisten fikk vi vist dette i praksis, vi stilte med alt fra nybegynnere til medaljevinner i VM.

Lenke til Seilmagasinet og Asker SF her

 

Fra seilforeningen stilte vi en tropp med hele 11 jolleseilere til Askeroptimisten:Optimistklasse C:
Celine Vår Sneve
Hedvig Ødeby Karlsen
Mathias Dam
Max Pfisterer
Oda Skeide Bates
Sofie Desiree’ Maritvold
Optimistklasse A:
Henrik Andersen
Laser Radial:
Eirik Gramnæs
E-jolle:
Henning Ødeby Karlsen
Henrik Bucher
Magnus Andersen

Våre yngste jolleseilere fikk en god læring denne helgen hvor sola skinte lørdag og regnet tynget utover søndagen. I tilegg til god læring ble gruppen en enda bedre vennegjeng og bekjentskaper ble også stiftet på tvers av seilforeningene.

I arrangementet inngikk også kretsmesterskap og brødrene Magnus og Henrik Andersen stakk av med henholdsvis gull- og sølvmedaljer i sine klasser.

Gratulerer til alle seilerne som deltok, husk at det viktigste er faktisk å ha det gøy med seilingen og konkurrere med seg selv. Gøy er det i allefall å være jolleleder å se at vi får opp nye talentfulle seilere, neste år håper og tror jeg at vi er en enda større gruppe som reiser på tur sammen.

Takk til Thomas og dere andre foreldre som bidro til at dette ble en fin tur for alle! -som vi ser ovenfor kunne også foreldrene kose seg innimellom 🙂

FORFATTER

Alf Magne

Alle innlegg av: Alf Magne