First Securities NOK lagcup 2010 på Steilene

150 150 Marianne
  • 0

First Securities NOK lagcup 2010 på Steilene

Nesodden Seilforening samarbeider med Bundefjorden seilforening om “First Securities NOK lagcup” 18-19. september på Steilene.

Artikkel om vinnerne – stemningsrapport >>>

Her finner du kunngjøringen>>>

Her kan du melde på ditt lag >>>

Seilingen vil foregå i området rundt øygruppa Steilene:
Kartutsnitt Steilene >>>

Kjørerute fra Vinterbro (Tusenfryd) til Alværn brygge, hvor man blir hentet av seilforeningens ferge Blåtann for transport over til Steilene hvor foreningen holder til. Optimistene kan settes ut fra egne ramper ved Alværn brygge:
Kjørerute Vinterbro-Alværn brygge >>>

Utsett av følgebåter er best å gjøre på Svestad brygge hvor det er støpt rampe ned til sjøen, henger/bil parkeres på anviste plasser:
Kjørerute Svestad brygge-Alværn brygge >>>

Et godt alternativ for utsetting av følgebåter er på anlegget til Asker Seilforening, herfra kan man lett slepe jollene over fjorden med en RIB.

Det er dessverre dårlig med hoteller på Nesodden, vi anbefaler Holmen Fjordhotel. Velger man dette som sted å bo er det enkelt å reise mellom hotellet og Steilene i RIB. Alternativt hotell for de som reiser med bil vil være Renskaug Hotell i Drøbak, ca. 20 min. kjøring fra Alværn brygge. For de som kan klare seg med mindre luksus så kan vi anbefale å ta med telt, det er fine teltmuligheter og garderobene i klubbhuset kan selvsagt brukes. I tillegg er det gjestehavn på Steilene om man velger å bo i egen båt.

FORFATTER

Marianne

Alle innlegg av: Marianne