Et kinderegg av en helg: Bli med på North Sails Nesodden Høstcup, NM ORCi og en uforglemmelig fest. Det skjer på Steilene den 23 – 24. september 2023

1024 683 Anne Kathrine Guttormsen

Bli med på North Sails Nesodden Høstcup, NM ORCi og en uforglemmelig fest. Det skjer på Steilene den 23 – 24. september 2023

Vi har gleden av å invitere deg til den 61. utgaven av Høstcup regattaen, en begivenhet som blir arrangert med stolthet av Nesodden Seilforening i samarbeid med North Sails.

Årets høydepunkt, North Sails Nesodden Høstcup, vil finne sted den 23. til 24. september på den fantastiske arenaen, Steilene. Dette året har vi gleden av å introdusere en ekstraordinær opplevelse – samtidig som regattaen, vil vi også være vertskap for NM ORCi!

Vi ønsker deltakelse i følgende klasser velkommen:

  • Norgesmesterskap ORCi
  • NOR rating distanseseilaser.
  • Baneseilaser for NOR rating-båter.
  • NOR Rating shorthanded distanseseilaser.

På lørdagskvelden ønsker vi deg hjertelig velkommen til seilerfesten som vil finne sted i den sjarmerende Kystkultursalen.Her vil vi servere mat som må forhåndsbestilles.

Vi sørger for båtplass både på fredag og lørdag, i tillegg til adgang til festen – alt inkludert i startkontingenten for deltakende båter. Mat og drikke vil være tilgjengelig for kjøp. Påmelding skal gjøres via Manage2Sail, og fristen for påmelding og betaling er satt til 21. september.

Vi ønsker deg velkommen til denne spennende regattaen på Steilene. Gled dere sammen med oss, for vi gleder oss til å se dere. 

Velkommen til regatta, til fest og til Steilene.

FORFATTER

Anne Kathrine Guttormsen

Alle innlegg av: Anne Kathrine Guttormsen