Edelt metall til Eirik og Henrik i Stor NM

150 150 Marianne
  • 0

Edelt metall til Eirik og Henrik i Stor NM

Tønsberg Seilforening arrangerte Stor NM for optimist, Laser, E-jolle, Zoom 8, 29er, RS Feva og brett 25-29. juni på Fjærholmen.

Eirik Gramnæs vant sølvmedalje i Zoom 8 og Henrik Andersen bronsemedalje i optimist-klassen. Totalt var det 8 seilere fra Nesodden Seilforening som deltok.

Les mer her >>>

Fullstendig resultatliste finner du her >>>

Fem familier med 18 personer reiste til Barneskjær en idyllisk øy et “steinkast” fra Fjærholmen. Her bodde vi i kollektiv uten vann og strøm, og følte oss hjemme med vann på alle kanter. Sommeren viste seg fra sin gode side, og sol og vind sørget for tørre seilklær.Familien Ødeby Karlsen hadde tatt med seg seilbåten og ankret opp på egen brygge på øya.

Det var over 220 seilere totalt som deltok i dette Norgesmesterskap og de 8 nesoddseilerne konkurrerte i Optimist, Zoom 8 og E-jolle-klassene.

Eirik og Henrik tok med medaljer hjem. Magnus Andersen tok en 6. plass i e-jolleklassen og Henrik Bucher fortsetter sin framgang i e-jollen med 19. plass. Henning Ødeby Karlsen ble nr 21 i Optimist. I jenteklassen for Optimist ble Kornelia Haddal Sivertsgård nr. 14 og Vår Osborg nr. 20. I Zoom 8 deltok også Gorm Osborg som endte på 10. plass.

Se resultatlistene her.

 

FORFATTER

Marianne

Alle innlegg av: Marianne