E-jollene har startet sesongen på Gardasjøen

150 150 Alf Magne
  • 0

E-jollene har startet sesongen på Gardasjøen

Magnus har deltatt i påskeregatta på Circolo de Vela i Riva de Garda. Regattaen samlet 160 seilere fra store deler av verden. Fra Norge var det 16 norske e-jolle seilere som tok påskeferien i Italia. Dagene startet med regatta med varierende forhold. Det varierte fra 0-15 m/s med vind.

Beste plassering blant de norske var det Kristian Hammarstrøm fra Drøbakssund Sf som sto for med sin 5 plass og neste nordmann var å finne på 6 plass, Martin Frigstad Pedersen fra Arendal Seilforening.Flere norske prestasjoner var det med 17, 26 og 31, og Magnus endte på 42 plass i sin første regatta på Gardasjøen. Fullstendig resultatliste finner du her. Resten av påsken var viet til trening og forberedelser til en aktiv regattasesong.

Det var 16 e-jolleseilere fra Norge som har gleden av å ha Siren Sundby og Kristoffer Gundersen som trenere. Det var lagt opp til intensive dager med både trening på land og til vanns. Seilerne er veldig fornøyde med årets trenerteam.

– Det gir mye inspirasjon og godt treningsutbytte og ha trenere som selv har så mye erfaring fra e-jolleseiling, sier Magnus Andersen.

FORFATTER

Alf Magne

Alle innlegg av: Alf Magne