Dugnadsinnsats

Inger B
  • 0

Det står ikke på tiltakslysta, hverken blant foreningens jollemammaer eller havnekapteiner.

Helgen så ut til å forbli ubesatt på vertskapsiden på Steilene, men klubbhusansvarlig Eva Korneliussen, og laserseiler  Eirik Gramnæs (med en sjelden frihelg) tok saken i egne hender. De inviterte med seg slekt og klubbvenner, og sørget for både åpen kiosk, og en økt med malekosten.

Inger Bucher og Hilde Ødeby, var i første rekke “sponsormums” for to e-jolleseilere i Norgescup i Asker, men ventingen på vind klarte seilerne meget fint på egenhånd, og dermed var det duket for en liten dugnadsinnsats.

Havnevakt Tor Kristiansen, kunne heller ikke takke nei til en maledugnad med 3 damer, så dermed var vi 4 malere i sving og fikk tatt strøk to på gelender mot nord, samt  det nedre “magebeltet” rundt hele huset.

Det er således klart til å montere på glassplatene på innsiden av gelenderet.

Etter å ha kommet på den strålende ideen om å male litt, og fått på oss både maledresser, lagt ut plast og funnet brukanes malekoster, kom det utrolig nok og stikk i strid med yrs varsler, opptil flere regndråper. Men vi lot oss ikke kue, og holdt koken til oppholdsværet var tilbake.

Begivenheten ble behørig markert med en ørliten dugnadsfest, med grill i regn,  både gamle og nye klubbvenner, gode historier, og gjester fra havna som syntes det var fint å kunne nyte middagen innendørs med oss.

Malekoststafettpinnen sendes herved videre til andre Steilene-entusiaster  utover sommeren. utstyret står lagret i ventilasjonsrommet i 3 etasje, og er godt merket med hva som skal benyttes hvor.

(PS Søndag ble også en punktert RIB lappet og fikset av Pål Gramnæs og Rune Bucher. og Cato Nordahl ble som vanlig observert med noe el-verktøy på brygga, så det som er sikkert er at det alltid finnes en liten eller stor oppgave å ta fatt på for alle i foreningen).

Takk for nok en flott helg på Steilene

FORFATTER

Inger B

Alle innlegg av: Inger B
1 comment

Comments are closed.