Viderekommende/ Regatta gruppe

Regatta / Viderekommende gruppa har kurstilbud til seilere som har gått nybegynnerkurset et år eller som har seilerfaring fra tidligere.

Kursinformasjon

Kurset bygger på grunnkunnskapene fra nybegynnerkurset. I dette kurset løftes også fokuset over til seiling som idrett og her får seileren ytterligere utfordringer og introduksjon til regattaseiling. Det er fokus på trygghet, trivsel og en god sosial ramme. I tillegg inviteres seileren til å delta i noen felles torsdagsregattaene med NC gruppe hvor man får prøvd seg på regattaseiling i en trygg ramme i klubben. Seilerne kan delta i Norgescup i året de fyller 11 og fremover, Norges mesterskap  i året de fyller 13 og fremover.

Vi holder for alle kick-off på Steilene 1. mai, avgang ferge 10:30. Fordeling av båter skjes da.

Kursdager er måndager og torsdager med oppstart 3. mai. Det er mulig a komme ikke alle dager. Kurset holdes ikke i ferie og avsluttes uken før høstferien. Alle deltagere med foresatt(e) møter på Alværn brygge for avgang med fergen “Blåtann” til Steilene kl. 17:30 alle kursdager.

Felles sommeravslutning for alle seilere med familie blir på Steilene  i juni. Her blir det foreldreregatta, premieutdeling for alle som har deltatt på kurs og kos og hygge, ta med middag. Vi tenner grillene.

Ledsagere: Kurset krever at (minst) en voksen ledsager følger seileren til Steilene på treningen og deltar i klargjøring, sjøsetting og opptak av båtene. Ledsagerne vil få oppgaver i tilknytning til følgebåt- og sikkerhetsopplegg som en del av kurset. For sikkerheten for seilerne er det viktig at du følger denne, dersom du ikke kan ta din vakt må du selv bytte med en annen.

Pris: kr 1 000,- i kursavgift eller kr 1 700,- for kursavgift og leie av optimistjolle.

Påmelding gjøres her:

NB! Alle kursdeltagere må i tillegg løse medlemskap i Nesodden Seilforening som også ivaretar Norges Idrettsforbunds regler vedrørende forsikring. Som medlem får du gratis transport med Blåtann til/fra Steilene og abonnement på Seilmagasinet. Medlemsavgift: kr 400,- for junior og kr 1000,- for familie. Seilerne kan leie jolle til og med andre året på kurs, etter dette må seilerne selv kjøpe seg en jolle.