Norges Cup – gruppa

NC-gruppa består av seilere som har valgt å satse enda mer på idretten sin og deltar i Norges Cup (NC) i sin jolleklasse. Det er seilere i alderen 12-20 år som seiler Optimist, Europajolle og Laser. Gruppa er i stadig utvikling og det jobbes med best mulig treningsforhold på alle nivåer og ambisjoner.

Trening er tirsdager og torsdager minst! Vi starter opp treningen på vannet i mars/avril og avslutter samme uke som skolen slutter i juni. Siste treningsdag er uken før høstferien. Avgang med ferga Blåtann kl 1730 fra Alværn Brygge.
Klubbregatta holdes hver torsdag, og resultatene blir offentliggjort på denne siden
Felles sommeravslutning for alle seilere med familie blir på Steilene i juni. Her blir det foreldreregatta, premieutdeling for alle som har deltatt på kurs og kos og hygge, ta med middag. Vi tenner grillene …
I vinterhalvåret er det innetrening på Alværn ungdomsskole hver fredag kl 1800-1930. Både fysisk aktivitet og seilteori vil være en del av opplegget. For informsjon kontakt leder fra jolle gruppe.
Ledsagere: Kurset krever at (minst) en voksen ledsager følger seileren til Steilene på treningen og deltar i klargjøring, sjøsetting og opptak av båtene. Ledsagerne vil få oppgaver i tilknytning til følgebåt- og sikkerhetsopplegg som en del av kurset. Oppdatert vaktliste  med oversikt over hvem som er ansvarlig for hvilken oppgave på hvilken dag. For sikkerheten for seilerne er det viktig at du følger denne, dersom du ikke kan ta din vakt må selv bytte med en annen.

Pris: kr 1 000,- i kursavgift uten leie av Jolle.

Påmelding gjøres her:

NB! Alle kursdeltagere må i tillegg løse medlemskap i Nesodden Seilforening som også ivaretar Norges Idrettsforbunds regler vedrørende forsikring. Som medlem får du gratis transport med Blåtann til/fra Steilene og abonnement på Seilmagasinet. Medlemsavgift: kr 400,- for junior og kr 1000,- for familie. Seilerne kan leie jolle til og med andre året på kurs, etter dette må seilerne selv kjøpe seg en jolle.