Jollespørsmål

Rundt Steilene i Oslo fjorden !! Foreningen ferge gå fra Alværn brygge.

Mer informasjon er samlet i foreldrehåndboken:

[wpfilebase tag=file path=’Jolle/Handbok-2016.pdf’ /]

Aktuelt vær bli observert på Fyrsteila: værstasjon. Værvarsel på yr.no.

Seile kurs starter i April/Mai. Se på Nybegynner side Påmelding kan gjøres tidligere på våren med email til lederen av jollegruppa. Vinter trening starter opp i Oktober/November og planlegges i Oktober.

Barn under 13 år som deltar på våre aktiviteter er forsikret gjennom Norges Idrettsforbund: https://www.gjensidige.no/privat/meld-skade/barneidrettsforsikring. For barn fra 13 år og oppover anbefales det egen ulykkesforsikring.

Det første og andre året kan du låne optimist jollen av seilforeningen vår. Treningen koster 1700 NOK kurs gebyr i tillegg til medlemskap.

Juniorseilerne må være medlemmer i seilforeningen for å være med på trening og regatta. Vår felles forsikring gjelder bare for medlemmer. Som medlem få du også jevnlig informasjon i posten eller via E-post. Innmelding til medlemskap.

Aktive regattaseilere kan søke om elitestøtte fra Nesodden Seilforening hver sesong. Søknadsfrist er 15. November.  Egne kriterier er satt opp og de kan du lese her:

[wpfilebase tag=file path=’Jolle/jolle_2012/ELITESTOTTE-JUNIORSEILERE-NESODDEN-SEILFORENING.docx’ /]

Målet med tildeling av sølvjolla premien på avslutnings festen i høst er å verdsette og inspirere juniorseilere og motivere for fortsatt ivrig deltagelse i våre aktiviteter.

Støtte og hjelpe barna med å rigge båten, dele ansvar i sikringsbåten, klubbhuset og på land, felles dugnad på våren og om høsten.  Mer informasjon er samlet i foreldrehåndboken:

[wpfilebase tag=file path=’Jolle/Handbok-2016.pdf’ /]

Ja – Jolle Gruppa har et eget facebook gruppa Jolle Seiling Nesodden – Spør på facebook for a bli med.