Barn og ungdom

Barn på seilbåter

Foreningens mest aktive medlemmer

Barn og unge hører med til foreningens mest aktive medlemmer. Vi har en stor gruppe som seiler optimistjolle, e-jolle og brett. I sommersesongen er det trening og instruksjon på Steilene nesten hver kveld. Seilforeningen satser både på bredde og eliteseiling. Mange deltar i regattaer og Norgescuper og internasjonale regattaer i løpet av sesongen. En aktiv foreldregruppe sørger også for fellesaktiviteter som Pinseleir, foreldreregatta og ulike sosiale arrangementer.

Informasjon

På seilforeningens nettside finner mer informasjon fordelt på de ulike gruppene: Nybegynner, Regatta og Norges Cup. Trening tirsdag og torsdag. I sommer ferie kan du satse på seilcamp. I vinter sesong er det felles innetrening i Alværn. Flotte samlinger i tilleg. Se også ofte stilte Jolle spørsmål og terminliste.

Barn på båter
Barn

Ta kontakt

Ta kontakt med leder for jollegruppa, Hilde Forslund på 92609415, hvis du ønsker mer informasjon. Informasjon sendes også ut per epost. Om du ikke allerede er registrert og mottar e-post fra jollegruppa, vennligst send en e-post til: jolle@nesodden-seilforening.no slik at vi kan få oppdatert våre lister.

Informasjon fra klasseklubbene:

Norsk Optimistjolle Klubb

Norsk Europajolle Klubb