Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Arrangere regatta og kan ikke regne resultater?

tirsdag, 19. november 2019 | 18:00 - tirsdag, 19. november 2019 | 21:00

Martela AS, Drammensveien 130 inngang A4 Kart

Nå kan du lære hva som skal til for å legge opp påmelding og regne resultater i Nesodden seilforening!

For å opprettholde vårt gode navn og rykte som dyktige regattaarrangører er det viktig at vi oppdaterer kompetanse på flere områder, og sørger for at det er flere som kan gjøre de ulike oppgavene.
.

Å arrangere regatta krever blant annet et godt system for påmelding, kommunikasjon og resuitatberegning, og Nesodden Seilforening vil fra 2020 benytte programvaren Manage2Sail til dette arbeidet. Manage2Sail er et program som benyttes i en rekke seilforeninger over hele verden, og er påkrevd program ved NM og NC arrangementer.

Kurset er åpent for alle som tenker at de vil ha en rolle på regattakontor i fremtiden, og vi håper på godt oppmøte fra både Jolle og Storbåt.

Kurset er selvsagt gratis og Nesodden seilforening byr på pizza og passende drikke på kurskvelden for deltagerne.

Kurset holdes av Per Bøymo fra Norges Seilforbund
Når: TIrsdag 19.11
Tid 17 -20
Sted : Martela AS, Drammensveien 130 inngang A4 (Skøyen/Thune)

Påmelding : Epost til
ingerbucher@gmail.com innen 17.11.

Spørsmål? Ring Inger på tlf 90919239

1 skal
Bli med Hilde og Rune til Caribbean - 27.november kl 18:30

onsdag, 27. november 2019 | 17:30 - onsdag, 27. november 2019 | 21:00

Yorker BarMyklerudveien 35Fagerstrand,1454 Kart

Kom til Yorker på Fagerstrand og bli med Hilde og Runes fantastiske reise fra Fagerstrand til Caribbean. Hvordan de forberedte reisen, hva de opplevde, hvilket fantastisk mannskap de hadde med under deler av reisen. Se de største opplevelsene og hør om de vanskeligste utfordringene. Rune - kjent som Chuckern - har mange liv og er bedre Live enn på TV.
På Yorker kan du bestille Pizza i fast form og mye annet i flytende form. Vi gleder oss til å se deg.

27 interessert  ·  16 skal
Last inn mer
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 dager siden

2 dager siden

Nesodden Seilforening

Arrangere regatta og kan ikke regne resultater?tirsdag, 19. november 2019 | 18:00Martela AS, Drammensveien 130 inngang A4 ... Se merSe mindre

Arrangere regatta og kan ikke regne resultater?

1 uke siden

Nesodden Seilforening

Bli med Hilde og Rune til Caribbean - 27.november kl 18:30onsdag, 27. november 2019 | 17:30Yorker Bar ... Se merSe mindre

Bli med Hilde og Rune til Caribbean - 27.november kl 18:30

2 uker siden

OAS inviterer til sesongavslutning

Dato: 6 November 18.00-20.30
Sted: KNS Seilsportsenter, Ulabrand
Hengsengveien 31, 0287 Oslo

Vi serverer pølser, brus og litt snop før det blir et spennende foredrag med Emil Bauck og Daniel Andersen som vil snakke om sin vei fra jolle og ut på havet.

Premieutdeling

OAS inviterer til sesongavslutning

Dato: 6 November 18.00-20.30
Sted: KNS Seilsportsenter, Ulabrand
Hengsengveien 31, 0287 Oslo

Premieutdeling

1 måned siden

Nesodden Seilforening

Vi gratulerer Nacra laget med seier i mesternes mester! NTNUI-laget med Henrik Halvorsen Bucher fra Nesodden til rors kom hele veien til finalen og endte på en flott 5. plass blant Norges NM-vinnere.
Nesoddens unge optimist-lag kjempet seg til en20 plass av 30 lag.

1 måned siden

Nesodden Seilforening

Henrik Bucher seiler akkurat nå finale i mesternes mester, med studentlaget ntnui! Kan følges på trac trac! Vi heier, ... Se merSe mindre

2 måneder siden