Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 måned siden

Nesodden Seilforening

Spleisekurs tauverkonsdag, 22. januar 2020 | 18:00Flasken Kjøkken & Bar ... Se merSe mindre

Spleisekurs tauverk

2 måneder siden

Nesodden Seilforening

Hva gjør Skipper Chuck med disse vakre Sirener ? Og hvorfor er alle kledd med tøy laget av Spinnaker ?
Kom til Yorker på Fagerstrand onsdag kl 18.30 og hør om Sirener, havguder, reiser på åpent hav og slaraffenliv i Karibien. Hør Hilde og Rune fortelle om sin fantastiske reise.
... Se merSe mindre

Kom til Yorker på Fagerstrand  onsdag kl 18.30 og hør om Sirener, havguder, reiser på åpent hav og slaraffenliv i Karibien. Hør Hilde og Rune fortelle om sin fantastiske reise.

Kommenter på Facebook

Vi skal prøve å ta en tur 😀

Nesodden Seilforening

Arrangere regatta og kan ikke regne resultater?tirsdag, 19. november 2019 | 19:00Martela AS, Drammensveien 130 inngang A4 ... Se merSe mindre

Arrangere regatta og kan ikke regne resultater?

Nesodden Seilforening

Bli med Hilde og Rune til Caribbean - 27.november kl 18:30onsdag, 27. november 2019 | 18:30Yorker Bar ... Se merSe mindre

Bli med Hilde og Rune til Caribbean - 27.november kl 18:30

OAS inviterer til sesongavslutning

Dato: 6 November 18.00-20.30
Sted: KNS Seilsportsenter, Ulabrand
Hengsengveien 31, 0287 Oslo

Vi serverer pølser, brus og litt snop før det blir et spennende foredrag med Emil Bauck og Daniel Andersen som vil snakke om sin vei fra jolle og ut på havet.

Premieutdeling

Velkommen!