Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 dag siden
... Se merSe mindre
Vær forsiktig med den gamle damen. Blåtann er frisk, men trenger ekstra omsorg.

En liten oppfordring til alle medlemmer som benytter seg av Blåtann.

Blåtann har vært på en service på Kavringen grunnet en kranglete girkasse. Den er nå reparert og vi hentet Blåtann på onsdag.
Jeg vil samtidig be dere om å behandle den gamle dames girkasse forsiktig. Ifg. service er det bruksmønsteret som gjør at den såkalte konen i girkassa blir så raskt slitt.
Det er noe vi bare må leve med iom vi har så mange forskjellige brukere og forskjellig håndtering av Blåtann.
Det er sikkert nevnt flere ganger tidligere... Bruk giret forsiktig og la den få litt tid i nøytral imellom gir valgene.
Rorets dødgang er også fikset.

Kommenter på Facebook

Godt råd, forsiktig med konen (-:

2 uker siden
📣 Oppdatering fra CAVA mot Nord

Det har hatt svært gunstige vindforhold med en sydlig vindretning store deler av turen. Dessverre blåste det opp til så kraftig vind på lørdag at fokkefallet røk, seilet falt ned og havnet i sjøen. Etter litt strev kom Terje heldigvis tilbake på rett kjøl. ⛵️

Terje begynte å seile det året han fylte seks, og dyrket sin interesse for seiling først gjennom optimistjolle og deretter europajolle. Selv sier han at han aldri følte at han ble ordentlig god på seiling, men deltok likevel på NM og flere Norges-cuper som junior. I senere år begynte han å seile sammen med mannskap på ulike båter i Nesodden Seilforening, og har også seilt en rekke regattaer med familiebåten. Ser vi på historikken har han blant annet deltatt på Skagen Race, Færderseilasen og Hollænderseilasen.

Det skal sies at hans far også er seilmann og aktiv seiler den dag i dag. Mye av kunnskapen Terje besitter er ervervet fra ham. Da Terje var 10 år gammel anskaffet familien sin første seilbåt, en Maxi Mixer - noe som var stor stas. Siden den gang har båten blitt skiftet ut med en Dufour 34, og deretter en Dufour 40, som er den Terje sin far seiler med i dag.

Når Terje ikke seiler, jobber han som selvstendig konsulent innen IT, og er bosatt på Nesodden med sin samboer og deres barn. Han liker å holde seg i fysisk aktivitet, særlig gjennom løping, og har deltatt på flere halvmaraton og skogsmaraton. På grunn av skader har det ikke blitt så mye løping på ham i år, men håper å komme sterkt tilbake på løpefronten etter seilaset til Nordkapp.

Nå befinner Terje seg på den nordligere delen av vårt langstrakte land og nyter de siste dagene av seilaset - samtidig som han kjemper mot klokken for å slå rekorden.

__

Vi heier på deg fra land, Terje.⛵
📣 Oppdatering fra CAVA mot Nord

__